Филъри и ботокс

Забравете за бръчките!

laser hair removal

Процесът на клетъчно деление, чрез който кожата ни се обновява, се забавя още в края на 20-те години на човека. Кожата губи своята влага и еластичност, появяват се фини линии около очите и устата. Лицето ни вече не е толкова стегнато и гладко както ни се иска. Този процес се ускорява от външни фактори. Постепенно се появяват все повече малки и по-големи линии, които ни карат да изглеждаме по-стари, отколкото се чувстваме.

Хиалуронови филъри

Това са вещества, наподобяващи гел, които съдържат хиалуронова киселина с различна концентрация и вискозоеластнични показатели. Използват се за запълване на бръчки и придаване на обем в различни зони на лицето. Хиалуроновата киселина е основен компонент на дермата, средния слой на кожата и отговаря за нейната гладкост и хидратация. С течение на времето естественото и производство намалява. Затова се препоръчва инжектиране според индивидуалните нужди. Филърите, които използваме са на водещи фирми с биосинтезирана и максимално пречистена хиалуронова киселина, безопасни и напълно резорбируеми.

radiesse

Радиес

Това е свърхмодерен филър с много висок вискозитет и еластичност. Представлява микросфери калциев хидроксиапатит, вложени в глицеринов гел. Осигурява дълготрайно стимулиране производството на колаген и троен ефект – универсално запълване, обемно повдигане и подмладяване на кожа. Забележителните резултати се съчетават с отличен профил на безопасност.

Ботокс

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии Clostridium Botulinum. Познати са няколко типа ботулинов токсин, като за целите на медицината се използва основно тип А и много рядко тип В. Инжектирането му в нищожни количества директно в мускулатурата предизвиква нейната релаксация и същевременно изглаждане на кожата. За естетични цели се ползва за заличаване на бръчките на челото, между веждите и бръчките около очите. Процедурата е безболезнена и напълно безопасна.

Вижте цените тук