Други процедури - тяло

Кавитация

cavitation

Кавитацията е начин да получите идеално тяло без операция. Намаляването на теглото чрез кавитация е ефективен медицински метод за премахване на мастните депа без хирургична намеса. Този метод позволява да се получи резултат, съпоставим с липосукцията.

Процедурата включва два етапа: ултразвуково въздействие и вакуумен масаж. Под действие на нискочестотни ултразвукови вълни мембраните на адипоцитите (това са клетки, от които се образува мастната тъкан) започват силно да резонират и се разрушават, като съдържащата се в тях мазнина става на емулсия и се изхвърля по естествен път. Спомагайки за този процес, вакуумният масаж подобрява кръвообращението, усилва обменните процеси, премахва отоците, изглажда кожата.

Получените резултати се запазват за години, тъй като унищожените мастни клетки не се възстановяват. Процедурата осигурява корекция на тялото, но и ефективно се бори с целулита, като в резултат кожата става по-гладка и еластична. В зоната на въздействие се подобрява кръвообращението и се стимулират клетките на съединителната тъкан. Още след първата прцедура се наблюдава намаление на обема на мастните отлагания.

Предимства на кавитацията са безболезненост, безопасност, липса на възстановителен период. При провеждане на процедурата е важно да се пие минимум два литра вода на ден, а между две процедури трябва да има поне седмица.

Кавитацията е противопоказна при бременност, сърдечни заболявания, открити рани, хронични инфекциозни заболявания.

Вижте цените тук