Филъри и ботокс

Забравете за бръчките!

laser hair removal

Процесът на клетъчно деление, чрез който кожата ни се обновява, се забавя още в края на 20-те години на човека. Кожата губи своята влага и еластичност, появяват се фини линии около очите и устата. Лицето ни вече не е толкова стегнато и гладко както ни се иска. Този процес се ускорява от външни фактори. Постепенно се появяват все повече малки и по-големи линии, които ни карат да изглеждаме по-стари, отколкото се чувстваме.

Филърите са вещества, които се инжектират в определени зони на лицето с естетична цел за заличаване на бръчки, оформяне на лицевия контур, възстановяване на обеми, уголемяване на устни, подмладяване кожата на ръцете и др.

Ботулиновият токсин се синтезира и отделя от специфичен вид бактерии Clostridium Botulinum. Познати са няколко типа ботулинов токсин, като за целите на медицината се използва основно тип А и много рядко тип В. Инжектирането му в нищожни количества директно в мускулатурата предизвиква нейната релаксация и същевременно изглаждане на кожата. За естетични цели се ползва за заличаване на бръчките на челото, между веждите и бръчките около очите. Процедурата е безболезнена и напълно безопасна.

Вижте цените тук