Иглена мезотерапия

За подмладена и тонизирана кожа

laser hair removal

При този метод, чрез тънки игли в кожата се въвежда специален коктейл от витамини, минерали, аминокиселини, микроелементи и билкови екстракти, които подхранват и възстановяват кожата. В зависимост от състоянието на кожата и съответния проблем на клиента, дерматологът подбира най-подходящите продукти. Подходът е винаги индивидуален.

В нашето студио мезотерапията се извършва от лекар дерматолог с най–новия медицински препарати и съвременна медицинска техника.

Мезотерапия с хиалуронова киселина – процедурата е предназначена за попълване на повърхностен дермис и е подсилена с анти-ейджинг и биоревитализиращо действие. Особено подходяща при зряла и безжизнена кожа, пушачи.

Мезотерапия с ботокс ефект – анти-ейджинг процедура, която осигурява релаксиране на кожата в областите: междувеждие, чело и пачи крак.

Мезотерапия с лифтинг ефект – процедурата осигурява забележителна хидратация и бърз стягащ ефект в областта на долната част на лице, шия и деколте.

Медотерапия за петна – процедурата е предназначена за увредена от слънцето кожа, мелазма и хлоазма, като изсветлява петната и регулира тена.

Мезотерапия за околоочен контур – процедурата е подходяща при повърхностни бръчки около очите, тъмни кръгове и умора.

Мезотерапия против целулит – процедурата е подходяща за зони с целулити за изглаждане на неравности по кожната повърхност на бедрата.

Мезотерапия против стрии – процедурата е предназначена за отпусната кожа като осигурява стягане и подпомага регенерацията на дермалния матрикс в различни области на тярото.

Мезотерапия с органичен силиций – процедурата се прилага за заличаване на бръчки, белези и премахване на двойна брадичка. Това е анти-ейдж терапия, при която се третира средния слой на кожата.

Вижте цените тук